Alles over het noorderlicht

cover-image

Download de NoorderlichtApp

Ga je naar het hoge Noorden of wil je meer weten over het noorderlicht, download dan in iedergeval de gratis NoorderlichtApp. Op dit moment werken wij aan een nieuwe NoorderlichtApp waar we jou nog beter inzicht kunnen geven in de kans om het noorderlicht te zien op jouw Voigt Travel bestemming. Vanaf half december is de nieuwe app op deze plek te downloaden. Houd deze pagina dus goed in de gaten, zodat jij voor vertrek naar jouw noorderlichtbestemming de app kan downloaden.

Sommige onderdelen op de app, zoals de tips over fotografie, kun je raadplegen als je geen internetverbinding hebt. Wel zo handig. Want als je het noorderlicht mag aanschouwen, dan wil je maar één ding. Dit unieke moment vastleggen! Pak de tips erbij en fotograferen maar!

Door een intensieve samenwerking met Ruben Weytjens en door gebruik te maken van wetenschap, kunnen wij 3-daagse noorderlichtvoorspellingen aanbieden voor de bestemmingen Lapland, Noord-Noorwegen en Spitsbergen. Ook zijn er op de app verschillende webcams te volgen en worden recente foto's van het noorderlicht getoond. Op deze manier hoef je niets te missen!
 

Waar kan ik de app downloaden?

De NoorderlichtApp is een initiatief van Voigt Travel en is gratis te downloaden in de Android Google Play en App Store. Wanneer je de app op je iPad wilt downloaden en gebruik maakt van de zoekfunctie in de App Store, klik dan boven in de menubalk van de Apple Store op "voor iPhone".

Google Play  App Store

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel