Extra's van Voigt

cover-image

Vele extra's* bij uw reis naar IJsland!

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. U wilt zeker weten dat u de juiste uitrusting krijgt tijdens een safari, zodat u het niet koud hoeft te hebben. Dat er iemand op u staat te wachten op de luchthaven en dat de reisleider uw taal spreekt, zodat u niets hoeft te missen. Welk arrangement naar het Pure Noorden u ook boekt, als u meevliegt op onze rechtstreekse vlucht bent u bij ons niet alleen verzekerd van het beste advies maar ook van een groot aantal extra's! De extra's kunnen per arrangement verschillen.

Rechtstreeks vliegen - direct ter hoogte van de poolcirkel
Uw reis is inclusief een rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam naar Reykjavik - Keflavik. De vluchttijd is om en nabij de drie uur, dus u zit in een mum van tijd ter hoogte van de poolcirkel.

Gratis 23 kg ruimbagage - pak gerust al uw warme winterkleding in
Het is een feit dat u op een winterreis altijd meer bagage heeft en zeker in het Pure Noorden wilt u het niet koud hebben. Pakt u lekker ruim in want u mag zonder extra kosten 23 kg ruimbagage per persoon meenemen op onze vluchten naar het Pure Noorden.

Noorderlichtvoorspelling door expert - vergroot uw kans op het zien van het noorderlicht
Een van de mooiste natuurverschijnselen van het Pure Noorden is het noorderlicht. Logisch dat u erop hoopt dat u het gaat zien! Voigt Travel kan het u niet garanderen maar er wel alles aan doen om ervoor te zorgen dat u een maximale kans maakt op het zien van dit fenomeen. Onze noorderlichtexpert Ruben Weytjens helpt u om zowel voor als tijdens uw reis op de hoogte te blijven van de noorderlichtkansen op uw locatie. Download nu de gratis NoorderlichtApp

* Niet alle extra's zijn altijd van toepassing. Kijkt u daarom goed bij welk arrangement u op welke extra's kunt rekenen. Voor deze extra's kan op geen enkele manier restitutie verkregen worden.

** Voor deze extra's dient u vooraf zelf voor de aanmelding en reservering te zorgen.