Vele extra's* bij je winterreis naar IJsland!
Extra's van Voigt Travel

Vele extra's* bij je winterreis naar IJsland!

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. Je wilt zeker weten dat je de juiste uitrusting krijgt tijdens een excursie, zodat je het niet koud hoeft te hebben. Welk arrangement naar het Pure Noorden je ook boekt, als je meevliegt op onze rechtstreekse vlucht ben je bij ons niet alleen verzekerd van het beste advies maar ook van een groot aantal extra's! De extra's kunnen per arrangement verschillen.

Rechtstreeks vliegen - direct ter hoogte van de poolcirkel
Jouw reis is inclusief een rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam naar Noord-IJsland. Voigt Travel is de enige reisorganisatie ter wereld die rechtstreeks naar het noorden van IJsland vliegt! Dat scheelt je een overstap en extra wachttijd op de luchthaven van Reykjavik. De vluchttijd is om en nabij de drie uur, dus je zit in een mum van tijd ter hoogte van de poolcirkel.

Gratis 20 kg ruimbagage - pak gerust al je warme winterkleding in
Het is een feit dat je op een winterreis altijd meer bagage hebt en zeker in het Pure Noorden wil je het niet koud hebben. Pak lekker ruim in want je mag zonder extra kosten 20 kg ruimbagage per persoon meenemen op onze vluchten naar IJsland. Dat scheelt je toch alweer € 40 per persoon. Geen grote koffer en ook nog extra winterlaarzen mee? Geen nood, je mag die 20 kg verdelen over maar liefst 5 stuks bagage per persoon.

Noorderlichtvoorspelling door expert - vergroot je kans op het zien van het noorderlicht
Een van de mooiste natuurverschijnselen van IJsland is het noorderlicht. Logisch dat je erop hoopt dat je het gaat zien! Voigt Travel kan het je niet garanderen maar er wel alles aan doen om ervoor te zorgen dat je een maximale kans maakt op het zien van dit fenomeen. Onze noorderlichtexperts helpen je om zowel voor als tijdens je reis op de hoogte te blijven van de noorderlichtkansen op de locatie. Download nu de gratis NoorderlichtApp

Gratis ski's mee aan boord** - neem je ski's of slee mee zonder extra kosten
Ga je naar IJsland om ook nog een paar dagen lekker te skiën of snowboarden? Wil je een slee meenemen voor de kinderen? Bij Voigt Travel kan dit zonder extra kosten. Overigens geldt dit ook voor jouw langlaufuitrusting. De enige voorwaarde is dat je vooraf bij Voigt Travel aanmeldt wie er wintersportuitrusting meeneemt, zodat wij de plaats in het ruim kunnen reserveren. Je krijgt van ons dan een bevestiging en voucher voor check-in maar je hoeft er niets voor te betalen. Let op, de uitrusting mag niet meer dan 15 kg wegen. Uiteraard telt dit gewicht niet mee bij de standaard ruimbagage.

Voordelig parkeren op Schiphol** - reis relaxed en voordelig van en naar Schiphol
Boek je een pakketreis met onze rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Noord-IJsland, dan parkeer je de auto de hele vakantie voordelig op Schiphol. Je betaalt voor 8 dagen niet € 82,50, maar het kortingstarief van slechts € 35! De enige voorwaarde is dat je zelf de onoverdekte parkeerplaats reserveert. Voigt Travel kan dit niet voor jou verzorgen aangezien er bank- en/of creditcard gegevens nodig zijn om jouw plaats te garanderen. Klik hier om te reserveren

* Niet alle extra's zijn altijd van toepassing. Kijk daarom goed bij welk arrangement je op welke extra's kunt rekenen. Voor deze extra's kan op geen enkele manier restitutie verkregen worden.

** Voor deze extra's moet je vooraf zelf voor de aanmelding en reservering te zorgen.