Extra's van Voigt

cover-image

Vele extra's* bij uw reis naar het Pure Noorden!

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. U wilt zeker weten dat u de juiste uitrusting krijgt tijdens een safari, zodat u het niet koud hoeft te hebben. Dat er iemand op u staat te wachten op de luchthaven en dat de reisleider uw taal spreekt, zodat u niets hoeft te missen. Welk arrangement naar het Pure Noorden u ook boekt, als u meevliegt op onze rechtstreekse vlucht bent u bij ons niet alleen verzekerd van het beste advies maar ook van een groot aantal extra's! De extra's kunnen per arrangement verschillen.

Rechtstreeks vliegen - direct ter hoogte van de poolcirkel
Uw reis is inclusief een rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam naar Fins Lapland of Noord-Noorwegen. Voigt Travel is de enige reisorganisatie ter wereld die rechtstreeks op meerdere bestemmingen in Lapland en Noord-Noorwegen vliegt! Dat scheelt u een overstap en extra wachttijd op de luchthaven van bijvoorbeeld Helsinki of Oslo. De vluchttijd is om en nabij de drie uur, dus u zit in een mum van tijd ter hoogte van de poolcirkel.

Gratis 20 kg ruimbagage - pak gerust al uw warme winterkleding in
Het is een feit dat u op een winterreis altijd meer bagage heeft en zeker in het Pure Noorden wilt u het niet koud hebben. Pakt u lekker ruim in want u mag zonder extra kosten 20 kg ruimbagage per persoon meenemen op onze vluchten naar het Pure Noorden. Dat scheelt u toch alweer € 40 per persoon. Geen grote koffer en ook nog extra winterlaarzen mee? Geen nood, u mag die 20 kg verdelen over maar liefst 5 stuks per persoon.

Hele week thermo uitrusting - maak gratis gebruik van thermo overall, winterlaarzen en handschoenen
Eén van de meest gestelde vragen over een reis naar winters Lapland is: "Wat voor kleding moet ik meenemen?" Maakt u zich hierover geen zorgen! Ook als u niet over wintersportkleding beschikt, kunt u zonder problemen naar het Pure Noorden afreizen. Bij vrijwel alle reizen in Fins Lapland (bekijk daarvoor de extra's op de tarievenpagina's) krijgt u van Voigt Travel voor de hele week een warme thermo overall uitgereikt, winterlaarzen met sokken en goede handschoenen! Dit geldt niet voor de (rond)reizen naar Noord-Noorwegen: de gemiddelde temperatuur ligt daar veel hoger en zo'n overall zou veel te warm zijn. Natuurlijk krijgt u wel de benodigde uitrusting als u een op een excursie, boottocht of safari mee gaat.

Gratis excursie - ga direct mee op een introductietocht in de sneeuw
Wie naar Lapland gaat, wil echt een keer iets heel bijzonders meemaken. Verken het adembenemende landschap tijdens een tocht op een sneeuwscooter, de huskyslee of per sneeuwschoenen naar het noorderlicht. Om u hiervan te laten proeven en te laten zien dat zo'n safari voor alle leeftijden is, krijgt u van Voigt Travel op vrijwel alle reizen naar Lapland een gratis safari ter introductie.

Noorderlichtvoorspelling door expert - vergroot uw kans op het zien van het noorderlicht
Een van de mooiste natuurverschijnselen van het Pure Noorden is het noorderlicht. Logisch dat u erop hoopt dat u het gaat zien! Voigt Travel kan het u niet garanderen maar er wel alles aan doen om ervoor te zorgen dat u een maximale kans maakt op het zien van dit fenomeen. Onze noorderlichtexpert Ruben Weytjens helpt u om zowel voor als tijdens uw reis op de hoogte te blijven van de noorderlichtkansen op uw locatie. Download nu de gratis NoorderlichtApp.

Gratis ski's mee aan boord** - neem uw ski's of slee mee zonder extra kosten
Gaat u naar Lapland om ook nog een paar dagen lekker te langlaufen, te skiën of snowboarden? Wilt u een slee meenemen voor de kinderen? Bij Voigt Travel kan dit zonder extra kosten. Overigens geldt dit ook voor een snowboard of uw langlaufuitrusting. De enige voorwaarde is dat u vooraf bij Voigt Travel aanmeldt wie er wintersportuitrusting meeneemt, zodat wij de plaats in het ruim kunnen reserveren. U krijgt van ons dan een bevestiging en voucher voor check-in maar u hoeft er niets voor te betalen. Let op, de uitrusting mag niet meer dan 15 kg wegen. Uiteraard telt dit gewicht niet mee bij de standaard ruimbagage.

Voordelig parkeren op Schiphol** - reis relaxed en voordelig van en naar Schiphol
Boekt u een pakketreis met onze rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Lapland of Noord-Noorwegen, dan parkeert u uw auto de hele week voordelig op Schiphol. U betaalt voor 8 dagen niet € 82,50, maar het kortingstarief van slechts € 35! De enige voorwaarde is dat u zelf uw onoverdekte parkeerplaats reserveert. Voigt Travel kan dit niet voor u verzorgen aangezien er bank- en/of creditcard gegevens nodig zijn om uw plaats te garanderen. Klik hier om te reserveren

* Niet alle extra's zijn altijd van toepassing: een reisleider gaat alleen mee op de rondreizen en op een reis naar Noord-Noorwegen is een thermo overall helemaal niet nodig! Kijkt u daarom goed bij welk arrangement u op welke extra's kunt rekenen. Voor deze extra's kan op geen enkele manier restitutie verkregen worden.

** Voor deze extra's dient u vooraf zelf voor de aanmelding en reservering te zorgen.