Noorderlicht specialisten

Noorderlicht specialisten

de experts van Voigt Travel

Photo

Ruben Weytjens: Weerman en Noorderlichtgids Voigt Travel

'Ga met mij mee op jacht!'

Ruben is dé noorderlichtexpert van de Benelux. Bijna het gehele winterseizoen is Ruben in Lapland en Noord-Noorwegen om reizigers mee te nemen naar het noorderlicht, en zal hij dagelijks op noorderlicht.nl een verwachting plaatsen. Deze winter heb je de kans om mét Ruben op jacht te gaan naar het noorderlicht, tijdens één van zijn noorderlichtreizen. “Tijdens onze tijd samen in het Pure Noorden zal ik jullie zo nauwkeurig mogelijk op de hoogte houden van de kansen voor de volgende dagen en vooral uren. Je mag van mij dagelijks briefings verwachten over de situatie van het moment en uiteraard neem ik je ook mee naar de beste plekjes om noorderlicht te kunnen waarnemen en eventueel fotograferen. Bovendien krijg je van mij tips over hoe je de belangrijkste zonnewind parameters kunt opvolgen.”

Photo

Désirée Peters: Noorderlichtspecialist Voigt Travel

'Hier kun je alles loslaten'

“Elke keer als ik in het Pure Noorden uit het vliegtuig stap, word ik overvallen door een geluksgevoel", zegt Désirée. "Dat overweldigende sneeuwlandschap, die prachtige vergezichten, de stilte: het zet al mijn zintuigen op scherp. Elke dag buiten in de knisperende vrieslucht maakt mijn hoofd leeg en verkwikt. Met een opgeladen batterij en vol indrukken keer ik terug. Ik kan het iedereen aanraden!"

Photo

Ann Karina en Ian Robins: gastdame en -heer in Huset på Yttersiden

'Welkom op de Vesterålen'

“Het mooiste aan de winter is het licht”, aldus Ian Robins. “Onze guesthouse ligt helemaal aan de rand van deze eilandengroep. We zijn mijlenver verwijderd van de hectiek van alledag. Die rust, dat moet je ervaren voordat je het gelooft.” “De smaak van de Vesterålen is die van vis, lamsvlees, bospaddenstoelen en bessen”, zegt Ann Karina. “Terug naar de natuur moet in Huset på Yttersiden een totaalervaring zijn.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel