Verzekeringen zorgeloos op avontuur met Voigt Travel

cover-image

Goed verzekerd op reis

Wie onbezorgd van de vakantie wil genieten, gaat goed verzekerd op reis. Want hoe goed de reis ook geregeld is, je kunt altijd voor onverwachte verrassingen komen te staan. Voigt Travel adviseert je daarom met klem om een goede reis- en annuleringsverzekering met bijzondere sporten en wintersportdekking af te sluiten.

Heb je zelf een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering, dan raden wij aan goed te controleren of je de juiste dekking hebt.

Voigt Travel werkt nauw samen met de Allianz Global Assistance, al meer dan 50 jaar dé specialist in reisverzekeringen en hulpverlening. Bij Allianz Global Assistance ben je uitstekend verzekerd, tegen een scherpe premie. Voigt Travel ken je en weet precies welke reis je hebt geboekt. Wij kunnen je daarom gericht advies geven en helpen als je onverhoopt schade hebt of de reis moet afbreken.
 

Annuleringsverzekering

Iedereen die een reis boekt of heeft geboekt is met deze verzekering gedekt tegen de kosten van annulering, zowel vóór als tijdens de reis. Door omstandigheden kun je gedwongen worden om niet aan een geboekte reis of vakantie te beginnen. Ook als je al vertrokken bent, kunnen er redenen zijn om de reis voortijdig af te breken. Met de Dubbel-Zeker annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance ben je goed verzekerd tegen deze kosten.

Voorwaarden
Bekijk de voorwaarden van de kortlopende annuleringsverzekering.
 

Reisverzekering

De Reisverzekering van Allianz Global Assistance hoort thuis in de bagage van iedereen die een reis gaat maken. Zo’n mooie reis maken, dat doe je voor je plezier. Mocht er onverhoopt toch iets vervelends gebeuren, dan ben je met deze verzekering uitstekend beschermd tegen de gevolgen. Allianz Global Assistance zorgt dat je er nooit alleen voor staat. De eigen alarmcentrale in Amsterdam staat dag en nacht klaar om je te helpen bij pech, ongeval of ziekte. Standaard meeverzekerd zijn:
 

 • S.O.S. hulpverlening:
  Geeft o.a. dekking voor noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/overlijden van uzelf of familie.
   
 • Medische kosten:
  Volledige vergoeding van noodzakelijke medische zorg. Wettelijk eigen risico zorgverzekering is gedekt.
   
 • Reisbagage:
  Diefstal, vermissing of beschadiging. Nieuwwaarde van bagage niet ouder dan 1 jaar.
   
 • Ongevallen:
  Uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden tijdens de reis door een ongeval.

Voor de reis naar Noord-Noorwegen en Zweeds of Fins Lapland heb je de uitbreiding bijzondere (winter)sporten nodig. Als er iets gebeurt, tijdens het skiën maar ook bij het rijden op een sneeuwscooter, kun je rekenen op professionele hulp.

Voigt Travel gaat uit van de optimale dekking voor uw reisverzekering (Combinatie C). Je kunt deze verzekering uitbreiden met bijvoorbeeld extra dekking voor contant geld, reischeques en hulp voor jouw vervoermiddel.

Voorwaarden
Bekijk de voorwaarden van de kortlopende reisverzekering.
 

Prijsberekening
Wil je graag meer informatie over bovenstaande verzekeringen? Neem dan contact op met onze reisspecialisten.
 

Meer informatie
Lees meer over de dekkingen van Allianz Global Assistance.
 

Sneeuwscooterverzekering en verzekering RZR buggy

Voor het gebruik van een sneeuwscooter of een RZR buggy (ongeacht of deze al of niet bij het arrangement is inbegrepen) geldt een eigen risico vanaf € 500 tot soms wel € 950. Het bedrag van het geldende eigen risico is volledig te verzekeren. Als je tijdens een sneeuwscootersafari of het RZR buggy rijden onverhoopt schade veroorzaakt aan de sneeuwscooter of buggy, betaalt Allianz Global Assistance je de herstelkosten tot aan het bedrag van jouw eigen risico. Je betaalt eerst zelf deze kosten aan de verhuurder van de sneeuwscooter of buggy. Het enige wat je hoeft te doen is bij Voigt Travel het bewijs van betaling met de schade in te dienen en de afhandeling wordt dan door ons verzorgd. Allianz Global Assistance maakt het bedrag dan aan jou over.

Er wordt alleen uitgekeerd als je:

 • sneeuwscootersafari('s) of het RZR buggy rijden voorafgaand aan jouw vertrek heeft geboekt bij Voigt Travel
 • geen bericht van ons heeft ontvangen waarin staat dat wij je niet willen verzekeren
 • de premie voor deze dekking heeft betaald

Premieoverzicht Sneeuwscooter- en RZR buggy verzekering
De premie voor deze verzekering is een eenmalig bedrag van € 10 per bestuurder (€ 12,10 inclusief 21% assurantiebelasting).

Let op: je kunt maar één schadegeval per verzekering declareren. Wanneer je je wilt verzekeren voor schade aan zowel de sneeuwscooter als de RZR buggy dan dien je de verzekering tweemaal per bestuurder af te sluiten.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel